Esittely                 

Hei!
Olen Anna Kaakkurivaara, 34v, 2 pienen tytön äiskä.
Olen kulkenut talleilla sitkeästi jo -90 luvusta lähtien ja ensimmäinen oma hevonen oli suomenhevosruuna Patman.
Patmanin kanssa asuimme Ojanperän Nooran tallissa Nattarissa ja myöhemmin sieltä isäni suosittelemana suuntasin Sipilän tilalle Sahalahteen, Annamari Sipilän ja Mari Kolkkisen valvovien silmien alle. Kolkkisen Mari olikin paras oppiäiti Patmanin valmentamiseen. Sieltä myöhemmin matkasimme Ypäjälle oppimaan lisää, Jarkko Vainion, Uppe Leppäsen ja Taisto Nurmion oppiin.
Opiskelin Ypäjällä 1999-2002, hevosenhoitajaksi ja ravivalmentajaksi. 
Minulla oli nuorempana intohimo Monteen, jota jokusen startin itse päästinkin. Nyt annan uusien nuorten tyttöjen nauttia menosta.
Ypäjältä kävin työharjoittelussa Italiassa isolla tallilla Scuderia HBD:lla, Lido di Jesolossa. Siellä vastuullani oli tallillinen 2 vuotiaita. Päävalmentajana HBD:lla toimi ruotsalainen Per Eriksson.
Muutama 2v. ehtikin sen kesän aikana startata ja voittaakin.
Talliapulaisena olen ehtinyt olla Pentti Tikkisellä, Kihi T:n aikaan, Antti Teivaisella tosi nuorena (96?), Seppo Suurosella v.-98, Tuija Irrillä 2002-, Annamari Sipilälllä v.98->  hevostenhoitaja- apuna ja siittola-apulaisena.
Palailen hevosalalle nyt melkein 10v tauon jälkeen.
Olen elämäntyöni tehnyt urheiluhierojana ja lisäksi tehnyt myös personal trainerin töitä.
Vaihdoin siis hevosten valmentamisen oman kehon muokkaukseen ja hurahdin Bodyfitnekseen, lavalla kävin keväällä 2011 ja sen jälkeen olen tsemppaillut enemmän tavallisia ihmisiä laihtumaan, kiinteytymään ja syömään oikein, jotta paino pysyisi hallinnassa. Eli tuo 10vuotta toi paljon tietoa ihmisen kehon toiminnasta, erilaisista lisäravinteista kuinka ne toimii ja liikunnan ja huollon merkityksestä ja levon merkityksestä.
On mukava palata hevosalalle erilaisella energialla. Pääsen yhdistämään osaamiseni hevosiin.
 
Intohimo tulisiin tammoihin. Yhteistyökumppaneita on Kiropraktikot, fysioterapeutit, kengittäjät, EkoHepo ym.