HeppAnna food & wellness "huoltamo"

HEPPANNA FOOD & WELLNESS

On monipuolinen hevosten hyvinvointiin keskittynyt yritys.

Muutto uusiin upeisiin tiloihin Multialle 19.5.2017. 

Kuntoutettaville ja toipilaille hevosille viihtyisät tilat ja ammattimainen kuntoutus. Intervallihoidot hankoside ja jännevammojen hoitoon, sovitusti 1kk-12kk hoitojaksoilla. Lisäksi mahahaavan hoito/kuntoutus+ massan lisääminen, lihashuollot, huonon ravin ja vinouden selvitys/kuntoutus. 

Vammojen hoitoon apuna Cryonic- huippukylmäaite ja vahva osaaminen myös ihmispuolen kuntoututtamisesta, mm. 14v urheiluhierojan ammattissa ja personal trainer/fitness/urheilu/ravinto osaaminen. Käytössä loistavat valmenuspaikat sekä kesällä ja talvella, koko päivä tarhaus isoissa laidun tarhoissa ja kenttä.

 

Cryonic huippukylmällä nopea apu kipuu, turvotukseen, bakteeritulehdukseen, lihas- tai jännevammojen hoitoon. hoidettava alue kylmätään riittävän kylmäksi jolloin saadaan kehon oma puolustusmekanismi korjaamaan vammaa nopeammin. Loistavan nopea apu polkemiin ja muihin avohaavoihin

  

        

 

Käythän tykkäämässä facebooksivuistani myös.

www.facebook.com/heppannaFoodWellness/

 
 

Uutiset

Toiminta käynnistyy toukokuun puolessa välissä

23.04.2016 20:07
Alkaa palaset loksahdella paikoilleen ja vielä on pientä säätöä jäljellä ja tarkoitus on olla tien päällä jo 16.5.2016. Saa jo soittaa ja laittaa viestiä jos ennakkotilausta/ varasuta jo haluaa tehdä. tai kysellä hintoja, pyrin kyllä kaikki päivittämään tänne mitä valikoimasta löytyy.

Kysymyksiä ja ehdotuksia

18.04.2016 16:18
Haluatko tietää enemmän palveluistamme? Ole hyvä, ja ota meihin yhteyttä, niin vastaamme mahdollisimman pian. Otamme mielellämme vastaan palautetta, sillä se auttaa meitä parantamaan palvelujamme.

Tervetuloa uusille webbisivuillemme!

18.04.2016 16:17
Tervetuloa uusille webbisivuille. Täältä löydät viimeisimmät uutiset ja tiedot palveluistamme. Tavoitteemme on pitää sinut ajantasalla tulevista tapahtumista, joissa olemme mukana. Kannattaa siis käydä lukemassa säännöllisesti.
<< 1 | 2