Palvelut

HeppAnnan palvelut on suunniteltu pääasiassa urheiluhevosten hyvinvointiin, myös koirat huomioitu valikoimassa. Palveluina kuntouttavaa valmennusta, varsan opetusta, hevos ja koirarehujen myyntiä - Criollo ja Jakke tuotesarjaa ja hoitokäynnit talleille, kun hoidettavia vain enemmän kuin yksi sis. kevyt hieronta + Cryonic kylmähoito.

Tavoitteena saada hevonen näyttämään, liikkumaan ja kaikinpuolin voimaan hyvin.

Hevosen hyvinvointi lähtee suolistosta, jonka jälkeen seuraavana tärkeänä urheiluhevoselle ovat tasapainoiset lihakset ja jänteet. 

Tarjoan hyvinvointia sisäisesti ja ulkoisesti. Yhteistyössä Vetcare, luontäidin yrtit ja yksilöllisesti suunniteltu ruokinta.

Parasta hoitoa on ennaltaehkäistä tapaturmat ja vaivat, mutta voimme myös lieventää kipua ja helpottaa hevosen oloa jos tapaturma on jo sattunut. 

Huippukylmällä saadaan nopea apu vammaan! - Soita rohkeasti heti!

Jos minä en pysty auttamaan, niin minulla on vahva tukiverkosto ja uskallan suositella sinun hevosellesi sopivaa auttajaa, tarvitset sitten esim. hierojaa, fysioterapeuttia, kiropraktikkoa, ratsuttajaa, valmentajaa, talllia, uutta kotia ym. Autan aina mielelläni , aina hevosen hyvinvointi on etusijalla.