Valmennus

Kuntouttavaa valmennusta .
Raviurheilun pariin vuonna 1996 ja Kokemusta on ehtinyt karttua tähän päivään mennessä sekä vanhoista suomenhevosista että lämminverisistä 2v ylöspäin.
Hoidan hevoset yksilöllisesti, paneutuen jokaiseen henkilökohtaisesti, hyödyntäen vaihtoehtoisia valmennusmetodeja.
Tykkään paneutua huumori- ja- lihasongelmaisiin hevosiin ja vaivasien hevosten hoitoon on nyt myös hyvä mahdollisuus, Cryonic huippukylmähoidolla, jolla pystytään lyhentämään paranemisaikaa ja laukasemaan hevosenkin lihasjännitykset ja muut kiputilat.  Painaminen, vieminen ja huonot käytöstavat yleensä kielivät kiputiloista, vinouteen ja epäpuhtaisiin liikkeisiin syy tarvii selvittää, jotta pahemmilta vammoilta vältyttäisiin.
Konsepti on tällä hetkellä loistava kilpahevosta ajatellen, tarjolla on korkealaatuiset ja kotimaisetCriollon rehut käytettävissä, lisäksi käytössäni on W-healingin tuoteperhe mm. loimet ja pintelinsuojat, lihasten ja nivelien hoitoon ja Cryonikin huippukylmälaitteella päästään parhaisiin mahdollisiin tuloksiin ja pyritään vähentämään klinikkakäyntejä. 
Pidän 14 hevosen tallia Multialla, 10 isoa laiduntarhaa, laitumia, 2 sairastarhaa ja pieni pihatto; johon sopisi pitkään toipilaana oleva, lisäksi ratsastuskenttä ja mahtavat, rauhalliset ja huippupohjaiset ajomaastot + rata on 7km päässä. Pidän muutamaa kilpahevosta, pääpainotus kuntoutettaviin ja toipilaisiin, jokunen siitostammakin mahtuu.
 

Valmennusmaksu 750€ sis. alv 24%

+ kengityslasku erikseen, ammattilaisen tekemänä.

 

Toipilaat ja kuntoututettavat sovittavissa erikseen.

Siitostamma 390€ 

varsan kanssa 450€